Mountainbike

Afdelingen blev dannet i 1998, som en underafdeling til cykelafdelingen, men er i dag en selvstændig afdeling. Vi har et meget nært samarbejde med landevejsafdelingen, fordi en del af vores medlemmer har begge type cykler.

Kom og være med når stierne, bakkerne, mudderpølene og resten af Danmarks smukke natur skal opleves fra Mountainbike. Vi er en afdeling i Idrætsforeningen hvor der er plads til alle. Det vil sige lige meget hvilket niveau du kører på, kan du få noget ud af vores træningsture og arrangementer. At være afdelingsformand sker på frivillig basis og fællestræningen kan du i høj grad selv være med til at præge. Kender du til fede stier, single-tracks og lignende så meld gerne ud, og turene planlægges derefter. 
Der er en hel del arrangementer spredt ud over hele året, dels i Danmark men også i Sverige. Vores klubmesterskab afholdes så vidt det er muligt i sensommeren eller i efteråret, hvor skoven er smukkest. Der er altid fine sponsorpræmier til alle og pokaler til vinderne i hver klasse. Under 40 år & over 40 år.

På grund af skiftende vagter er der ikke nogen fast træningsdag på ugen, men ved at tilmelde dig Afdelingsformandens telefon nummer/mailadresse får du mulighed for frit at vælge fra eller til når der byder sig arrangementer eller træningsture. 
Mountainbikeafdelingen kører i samme cykeltøj som landevejsafdelingen. For at få startpenge til løb og arrangementer kræves det at deltageren kører i klubtøjet. Gennem Mountainbikeafdelingen får du også adgang til an lang række forretninger, hvor cykler, udstyr og beklædning m.m. kan erhverves med fordelagtige rabatter. 

Formand:

Rene Hammerlund 637

E-mail: 637rene@gmail.com

Mobil nr.: 53 637 637

Brandvæsenets Idrætsforening | Østerbro Brandstation, Østbanegade 89, 3. sal | 2100 Østerbro | Tlf.: 2686 4800 | b.i.formanden@gmail.com