Bjergklubben


Bjergbestigning – Vandreture – Klatring – Foredrag - Rapelling

Bjergklubben er en underafdeling af Brandvæsenets Idrætsforening og beskæftiger sig med alt indenfor friluftsliv. Bjergklubben er en klub hvor vi laver mange forskellige aktiviteter. Fælles for disse er, at det foregår udendørs og der skal være plads til alle.

Det betyder ikke noget hvor meget erfaring man har, eller hvor dygtig man er, det overordnede er at man hygger sig og hvem ved, måske får flyttet nogle grænser!

Bjergklubben er medlem af Klatreforbundet, hvilket betyder at Bjergklubbens medlemmer har mulighed for at tilmelde sig kurser, samt at benytte sig af de tilbud som Klatreforbundet tilbyder.

I Bjergklubben kan vi bl.a. tilbyde weekend klatreture til Sverige, hvor vi f.eks. klatrer på nogle af Kullens mange ruter, endags ture til lokale klatreklubber, klatring på væg (udendørs væg på Frederiksberg). Derudover har man selv mulighed for at komme med forslag til øvrige ture/arrangementer.

Den store tur har bl.a. gået til Kebnekaise (2111m) i Sverige, Jebel Toubkal (4167m) i Marroko og en adventuretur i Norge.

Ligeledes arrangerer Bjergklubben foredrag og filmaftener omhandlende friluftsliv.

Man har som medlem mulighed for, at benytte sig af nogle af de gode rabataftaler, som Bjergklubben har indgået med forskellige butikker. Desuden kan man låne noget af alt det udstyr, som Bjergklubben råder over.

Du er meget velkommen til at kontakte:  

http://www.bjergklubben.dk/ 

Afdelingsformand

Rune Bonde Sørensen

Tlf.  25 36 18 03

E-mail: rune@bjergklubben.dk            
Brandvæsenets Idrætsforening | Østerbro Brandstation, Østbanegade 89, 3. sal | 2100 Østerbro | Tlf.: 2686 4800 | b.i.formanden@gmail.com