Cykling

Afdelingen deltager i motionsløb hvor alle kan være med: unge som gamle, begyndere som øvede. Vi deltager i Politiets Heino Cup. Et etapeløb i 5 afdelinger, heraf en enkeltstart. Der køres ca. 60 - 70 km og der køres om point. De danner så grundlag for kåring af mestre i de 4 klasser ved sæsonens afslutning. Der køres i Elite, A, B og C klasse, Vi har flest ryttere i B og C klassen, men også enkelte i A klassen. Sommersæsonen afsluttes med et internt klubmesterskab. Sammen med Mountainbike afdelingen afholdes i efteråret et arrangement på Østerbro Brandstation, hvor medlemmer, fra de to cykelafdelinger mødes til et let måltid, med vin, øl og vand. Her udveksles meninger, og vintertræningen planlægges. Familien er meget velkomne til dette arrangement. 

I april måned rejser vi til Mallorca og træner på de snoede bjergveje, stejle nedkørsler, og de lækre hårde stigninger øen også byder på. Et suverænt arrangement for hele familien, hvor vi bor på godt hotel, med forplejning. Eneste krav, cykel, hjelm og tilmelding. 

I løbet af året deltager vi desuden i flere motionsløb, primært på Sjælland. Startpenge refunderes såfremt du/I kører i klubbens eget tøj. Tøjet købes hos Formanden, John Busk, og er identisk med det der køres i Mountainbike afdelingen. 

Endvidere kører vi årligt med til VM i cykling for brandmænd, og World Police and Fire Games tæller også vores deltagelse hvert andet år. 

Fællestræning foregår bl.a. efter endt vagt på 4. rode, kl 9 fra henholdsvis Tomsgården og Vesterbro Brandstation. Hver anden gang køres der sydpå og hver anden gang køres der nordpå. Spørg evt. Formanden. Alle arrangementer annonceres i Bi News. 

Tilbage er der kun at sige vel mødt!!

Afdelingsformand:

181 John Busk tlf. 4019 3534

buskjohn@hotmail.com    

Brandvæsenets Idrætsforening | Østerbro Brandstation, Østbanegade 89, 3. sal | 2100 Østerbro | Tlf.: 2686 4800 | b.i.formanden@gmail.com