Jagt & Skytte afdelingen

Jagt & Skytte afdelingen er en gammel forening i Brandvæsenets Idrætsforening, den blev oprettet helt tilbage i 1951 og fejrer derfor 60 års jubilæum i 2011.

Foreningen har gennem årene været meget aktiv indenfor riffel skydning og deltaget i mange stævner i ind og udland, hvor der ofte er blevet vundet både sølv og guld.

De seneste år er interessen for riffelskydning dog dalet og i foreningen koncentrerer vi os nu primært om IPSC pistol skydning.

IPSC er skydesportens formel 1. En dynamisk konkurrencesport hvor hurtighed, præcision samt fysisk og mental formåen er afgørende for resultaterne.

IPSC disciplinen repræsenteres i Danmark af DSF – Dansk Sportskytte Forbund.

Vi deltager aktivt i de nationale matches og stræber efter at også kunne deltage i internationale matches med tiden.

Skydning er en omfattende sport at kaste sig over, idet den er dels økonomisk krævende, dels tidskrævende, da man skal erhverve sig diverse licenser, for at kunne skyde de forskellige discipliner. Det er dog muligt, efter aftale, at komme med ud på banen og prøve at skyde med foreningens våben. Vi råder pt. over pistoler/revolvere i kaliber.22, 9mm, kaliber.38/.357 og en riffel i kaliber.22.

Vi har fast bane tid på Københavns Skytte Center, mandag kl. 16-18.

Desuden har vi adgang til IPSC, Steel Challenge og Falling Target træning på KSC, efter aftale.

Afdelingsformand:

259 Mads Nielsen

mads259@gmail.com

Tlf. 3013 5259

Brandvæsenets Idrætsforening | Østerbro Brandstation, Østbanegade 89, 3. sal | 2100 Østerbro | Tlf.: 2686 4800 | b.i.formanden@gmail.com