Floorball

Brandvæsnets Idrætsforenings Floorball Klub (BIFK)

Floorball er det internationale navn for den form for "indendørs hockey" som de fleste kender fra skole- og institutionsmiljøet. Det er et sjovt og hurtigt holdspil med utroligt mange temposkift. Det er derfor en ideel sports aktivitet for personer med ønske om en bedre eller vedligeholdelse af konditionen. Det er grundlæggende en nem sport at gå til og lære, men dog svært at mestre.

BIFK henvender sig til alle medlemmer af Brandvæsenets Idrætsforening, hvor vi ved hjælp af holdsporten har til mål at løfte det sociale miljø til et endnu højere niveau.

Hvor træner vi?

Vi træner hver mandag kl. 20:00 på Frederiksberg Brandstation. Vi søger i øjeblikket efter en større hal, så vi har mulighed for at træne 2 gange om ugen. Derudover vil vi i løbet af året løbende tilmelde os mindre stævner, samt venskabs kampe.

Hvad kræver det?

Det kræver som opstart ikke andet end træningstøj og indendørs sko, vi har ekstra stave som du frit kan benytte. Der ligges primært vægt på det social som tidligere nævnt og har derfor ingen krav til hverken dit floorball eller konditions niveau. Alle er meget velkommen.

5128 Claus Søndergaard

Tlf. 31 60 51 28

bondosoendergaard@webspeed.dk

Videre infosøgning kan gøres på Infosport.dk eller Floorball.dk

Brandvæsenets Idrætsforening | Østerbro Brandstation, Østbanegade 89, 3. sal | 2100 Østerbro | Tlf.: 2686 4800 | b.i.formanden@gmail.com