Dykning og Vandsport

Idrætsforeningens dykkerklub, kan tilbyde en dykkeroplevelse til alle der enten har dykkercertifikat eller ønsker at erhverve sig et. Klubben har i forbindelse med dykker ture mulighed for påfyldning af luftflasker til en fornuftig pris.  Det er også muligt at erhverve sig et speedbådscertifikat igennem klubben, hvilket er påkrævet for at fremføre klubbens båd. Endvidere skal man godkendes af en instruktør en gang årligt for, at tilladelse til sejlads kan gives.    

Vi har egen båd med GPS hvor der er plads til 6-8 personer af gangen. Endvidere er der indkøbt forskelligt legetøj til båden. Vores dykker båd  må bruges til diverse ture, dog ikke fiskeri.

Klubbens båd kan efter aftale lånes hvis der gives et tilskud til driften af denne. Afdelingen råder også over 4 kajakker, som kan lånes efter aftale.

Vi har gode klublokaler samt en Container opstillet i Nordhavnen som bruges til mødested i sommerperioden..  Så alle forudsætninger for at komme i vandet eller ud på havet for, at lege er til stede.

Du er som medlem af klubben altid velkommen til at benytte dig af det materiel klubben råder over. Vi ser frem til at høre fra nye og gamle medlemmer med gode ideer til klubben. 

 

Med venlig hilsen

Afdelingsformand:

297 BMD. Anders Erbs

Mobil: 2257 2283

Mail: 297erbs@gmail.com

Kasserer:

536 BMR. Anders Nymand

Mobil: 2258 2920

Mail: andersnymand@gmai.com

Brandvæsenets Idrætsforening | Østerbro Brandstation, Østbanegade 89, 3. sal | 2100 Østerbro | Tlf.: 2686 4800 | b.i.formanden@gmail.com